Executive日記——可以自訂款式表達心思 汪星人3D利是封賀新年

        下個月就係農曆新年啦,Kelly爸媽開始搵緊得意嘅利是封,等小朋友開心𢭃利是,仲問小妹有無乜推介,周圍搵吓,由於下年係狗年,發現特別多以可愛狗仔嘅設計款式,其中有一款狗狗仲識「彈起」,連埋成個利是封企喺到,同大家拜年,一定好受歡迎!另外亦有用布整嘅精緻利是封,仲可以自訂款式,可以向親友表達自己嘅心思喎!

        小妹係愛狗之人,見到啲狗仔利是封咁得意,好想入手,就好似其中一款利是,共有四款設計,印有唔同卡通狗仔食住冬甩、雪條等美食,個樣趣致到暈!

狗狗開心到彈起

  亦有利是嘅設計,用上六種狗狗,當中包括西施、史納莎等等,利是封玩立體設計,每個利是封都可以直立,令到上面啲狗仔圖案變得活潑,好似急不及待彈起同企立,同大家拜個年,收到嘅人一定會好開心嘞﹗

  另外,小妹發現淘寶上有啲用布整嘅利是封,十分獨特,而且可以度身訂造款式,包括姓氏名字、搞笑字句及公司Logo等等,仲有不同尺寸選擇!個利是封睇落好似係剪紙咁嘅效果,大大封又得,細細封又得,都好精美,收到咁靚嘅利是,真係唔捨得即時拆﹗

Kelly Chu

hd