Executive日記——惠康同賀年 賞你豬年利是

  下個月頭已經係農曆新年啦,Kelly發現惠康推出咗2019年「豬年利是賞不完」智能手機活動,毋須消費就可以參加,忍唔住同大家分享!由噚日開始,至二月十四日期間,任何人毋須消費,只需以智能手機登入cny.wellcome.com.hk,呢個惠康嘅網頁,並輸入香港手機電話號碼就可獲得電子刮刮利是一封;如輸入八達通號碼,更可解鎖「升級獎賞」,獎品種類及價值即時加碼:有機會獲得KitchenAid慢磨榨汁機 (價值$8,800) !每個香港手機電話號碼每日都有一次遊戲機會,隨時贏取超過五十萬份獎品!如果日日掃,隨時日日中!

  「豬年利是賞不完」智能手機活動五十萬份豐富獎品包括:「升級獎賞」獎品 - KitchenAid慢磨榨汁機 (價值$8,800)、KitchenAid多功能煮食鍋連攪拌機(價值$7,500)、KitchenAid 1.7公升溫控電熱水壺 (價值$2,300)、Masterchef 28厘米雙耳鍋連蓋 (價值$1,400)、笑印500個。大家即刻去試吓啦!

Kelly Chu


hd