Executive日記——四月精采馬壇盛事勿錯過 上Jetso App答問題 贏馬會精美繩索袋

  四月除咗係復活節,仲有世界頂級馬壇盛事,嚟緊四月二十八日喺沙田馬場舉行嘅世界馬壇春季盛事《富衛保險冠軍賽馬日》,大家唔好錯過,其實每次世界級嘅賽馬賽事Kelly都會到場支持,能夠親身體驗現場氣氛真係好期待!

  《富衛保險冠軍賽馬日》當日會上演嘅三項國際一級賽事《富衛保險女皇盃》、《富衛保險冠軍一哩賽》同《主席短途獎》,獎金總額高達五千八百萬就知份量十足啦。

  小妹就最想入場親眼目睹今年榮升上世界排名第一嘅香港馬王「美麗傳承」喺《富衛保險冠軍一哩賽》衛冕一刻,當日仲會有大使張智霖同李佳芯入場同各名駒打氣O添。

  o依家玩頭條Jetso App答簡單問題,就有機會贏到馬會送出嘅精美繩索袋一個(名額二千個),到時袋埋其他馬場精品走就啱晒啦。仲唔即刻Scan QR Code下載Jetso App玩遊戲啦!

KellyChu


hd