Executive日記——即刻下載app  24小時免費任睇 《頭條》線上平台 猛料多閱讀方便

  無論政治、經濟、社會環境甚至天氣,瞬息萬變,分分鐘有最新發展,所以好多人都會上網睇新聞同資訊keep住update。Kelly經常緊貼頭條日報嘅線上平台,內容豐富又多元化,最正係可以24小時免費任睇,唔受限制睇得夠爽呀!

  Kelly同好多香港人一樣,經常睇新聞關心社會時事,習慣每朝返工前都開頭條日報嘅新聞app;頭條揭頁版app就好似一份足本版嘅《頭條日報》,圖文原汁原味,邊搭車邊閱報夠方便。

  頭條文字版app同頭條網就分類清晰,即時新聞、財經、娛樂、獨家猛料乜都有,隨時想睇咩內容都一目了然;《頭條日報》facebook就更係Kelly搶先睇嘅NO.1 facebook專頁,不時發佈最新消息同資訊,至準至快至多,keep住睇keep住update就唔怕miss咗最新消息,同friend無話題啦!

  總之,小妹提醒您:《頭條日報》線上平台24小時都免費開放,任你幾時睇都得,一定唔可以錯過喇!

Kelly Chu


hd