Executive日記——毋須綁卡登記免費試閱足不出戶睇《星島電子報》 

  抗疫措施再加辣,Kelly最近都係WFH,假日都留喺屋企,雖然少咗出街,但一樣緊貼時事,因為我一早登記咗《星島電子報》,無論用電腦定手機,都可以足不出戶隨時睇晒《星島日報》足本內容!Kelly仲收到風,即日至八月二十二日可以登記免費試閱,一登記即可免費睇《星島電子報》到八月三十一日,仲唔使綁定信用卡,好安心!

  《星島電子報》提供兩款閱報模式,揭頁版就好似睇實體報紙,揭得好暢順,文字版可調校字體大小,版面清晰,Kelly好多朋友都真心讚好,加上平時隨零售版附送嘅《睇樓王》同《投資王》,都照樣可以喺《星島電子報》睇到揭頁版,即時新聞update得又快,仲可以search返過去兩年嘅新聞,真係足不出戶都唔驚同社會脫節呀!

  Kelly知道好多人都想試下免費試閱,但又擔心一登記就要綁定信用卡,其實大可以放心,因為免費試閱只需簡單登記,過程完全唔使輸入信用卡資料,亦唔會因為試閱到期就自動收費;如果試閱後想長期訂閱,平均每月仲低至三十二個半,仲左諗右諗?早登記早享受呀,試啱再訂都未遲!立即scan QR code或上bit.ly/STEpaper 登記啦!

Kelly Chu


hd