Executive日記——頭條facebook有獎遊戲 送自動泡沫洗手液機

  最近Kelly抗疫在家,閒來無事睇新聞知道美國職棒大聯盟有個球員,一日洗手超過100次,避免感染病毒!雖然聽落有啲誇張,但疫情之下,一日洗十幾廿次手真係基本消費,Kelly我都真係撳洗手液撳到手軟,所以聽到威露士最近推出Centralin x威露士「0.25秒速自動泡沫洗手液機」,都想即刻入手!

  呢款洗手液機超級方便,一伸手埋去,只要0.25秒就自動唧出豐盈泡沫,極速消毒防菌,而且機身防濺水,更換補充裝都好容易,咁就算每日洗幾多次手都唔驚撳到手軟啦!Kelly都知道大家呢排買消毒用品都使咗唔少錢,Kelly又點會捨得你哋再花錢買吖,我一早就八到《頭條日報》聯乘威露士推出facebook有獎問答遊戲,玩法係留意頭條facebook喺今日(8月5日)至8月11日一連七日內,每日發佈嘅遊戲問題帖子,大家只要喺指定時間內,答得又快又準嘅話,就有機會獲得Centralin x 威露士「0.25秒速自動泡沫洗手液機」一份架喇,名額仲有300份咁多,兼且玩足七日,中獎機會真係好高㗎!如果你都係洗手狂人,又想贏獎品,就快啲Like頭條facebook或者scan QRCode參加活動啦!

Kelly Chu


hd