Executive日記——港航周五起售機上用品重拾飛行旅途美好回憶

  疫情下,大家無得飛,係咪好掛住飛機上嘅一切呢?香港航空公開發售一系列機上用品,大多是近年嘅備用品,包括機上餐具、限量版旅行套裝、枕頭、被子以及餐酒,定必能讓大家重拾昔日乘搭香港航空時嘅美好回憶。此外,由於大部份物品經已停產,航空迷們還可以收藏在將來懷緬一番。

  香港航空服務總監Chris Birt話,由於目前疫情持續影響旅行計劃,令大多數人不能出行,這個計劃對航空公司同顧客而言都是雙贏。Epix Products係呢次獨家發售嘅唯一電子商務平台,而機上用品將於2021年7月23日於www.epixproducts.com公開發售。Kelly見到啲商品,真係好吸引,例如一架小型餐車將載滿商務艙餐具、本地設計的旅行套裝、被子、枕頭,以及二十四瓶餐酒,而標準型餐車的同類貨品數量比小型餐車的更多,包括三十六瓶餐酒。價格按貨品組合而定,餐具組合由HK$1,788起,小型餐車連機上用品由HK$8,888起,並包括香港本地免運費送貨。

Kelly Chu


hd