Executive日記——消費復旺 返工返學取閱增加 《頭條日報》加紙出版滿足讀者

  疫情放緩,社會活動回復正常,早前在家工作變返上班,加上開學,市面人流增加,多了市民取閱免費報章,《頭條日報》作為全港no.1嘅報紙,即時加紙,方便大家一早出門,即刻睇到新聞、娛樂、金融、副刊等精采資訊。Kelly噚日一早經過中環,見到好多OL同上班男士一出港鐵站,就攞到《頭條》,真係多謝大家支持。

  《頭條》係全港派發量最大嘅報紙,派發點最廣,讀者人數亦最多,特別留意如何滿足廣大讀者嘅需要。現在多咗上班族返辦公室工作,學生亦回校接受面授課堂,加上政府派發電子消費券,周末多咗人出街消費,市面好旺,逢周一至周六出版嘅《頭條》即時加紙,滿足大家對優質資訊嘅需求,一來可以跟貼社會脈搏,二來知道更多渠道消費。Kelly見到好多拎《頭條》嘅年輕上班人士,一報在手,即時揭閱,真係好多謝大家嘅支持。

每人限取一份 傳閱更開心

  Kelly提提大家,為咗讓更多人開心分享《頭條》嘅優質訊息,請一人攞一份,睇完仲可以喺公司同同事分享,或者帶返屋企畀親友睇。如果大家下午先外出,一樣可以搵到《頭條》,只要上網下載app,就可以睇到全份《頭條》嘅電子揭頁版,或者上頭條網享受二十四小時不停更新嘅資訊。

Kelly Chu


hd