Shimba工作室——【Barbie 迷朝聖打卡熱點!】頭條 Jetso App 送 Barbie x 恒隆地產商場限量版行李箱

        陪伴唔小女孩成長嘅玩具 Barbie 今年 60 周年啦!而家就有好消息同一眾 Barbie 迷分享,嚟緊恒隆地產旗下六大商場(Fashion Walk、雅蘭中心、荷李活商業中心、家樂坊、康怡廣場及淘大商場)就化身成 Barbie 嘅粉紅色國度;除咗有每一個女孩子夢寐以求嘅 Barbie 時尚衣櫥外,仲有 60 周年經典系列展覽重溫唔同年代經典造型,更唔少得期間限定玩具店同別注版 Barbie 精品換領等等。而家頭條 Jetso App 就會送出 Barbie x 恒隆地產商場限量版行李箱同精品套裝(價值:$2,400),名額 15 個。今次精品套裝有行李箱、百變造型雨傘、別注版旅行轉插器及別注版 Barbie 化妝袋各一個,用嚟暑假去旅行啱晒!即刻開 App 叫埋啲朋友一齊玩遊戲贏 Barbie 精品啦!



【扮靚無難度】送日本美妝防水眼線液及隱形薄膜雙眼皮膠水

化妝呢家嘢就梗係工欲善其事,必先利其器㗎啦!而家頭條 Jetso App 就送出嚟自日本嘅 K-Palette 超強防水眼線液及隱形薄膜雙眼皮膠水各一支(價值:$296),名額48 個。呢支超強防水眼線除咗有黑色 / 茶黑色 / 深啡色三種顏色,仲採用全新高貼服配方,具備防水、防汗、防皮脂等功能,可以維持 24 小時長效不脫妝,咁就唔怕夏天太熱個妝會溶啦!而隱形薄膜雙眼皮膠水只需輕輕一抹就可以打造自然雙眼皮效果!即刻叫埋班姊妹朋友打開頭條 Jetso App 玩有獎遊戲啦。

hd