商界講呢啲——期待荃灣廣場人氣食肆開幕

  就快聖誕,跟姊妹講起而家商場好有聖誕mood,不期然講到荃灣廣場投資加碼,將個場呈現阿根廷風「怪誕森林奇遇記」主題聖誕裝置,點知一講開大家就即刻話在荃灣廣場重開的一田百貨好多新貨,而且12月仲有小米之家在荃灣廣場開設第9間實體店舖,到時荃灣灣廣場又多一個逛點!

  小妹跟新鴻基地產代理有限公司租務部助理總經理趙寶華仲八到,荃灣廣場將全面優化商戶組合,引入多間全新食肆、服飾、影音及家庭電器商戶,在商場開設荃灣區的首家分店;明年上半年開業的食肆商戶佔地近10,000平方呎,當中包括:率先於首季開業、逾5,000平方呎的日本迴轉壽司名店壽司郎Sushiro。趙小姐仲話隨著多家全新商戶的加盟,預料將大受荃灣居民歡迎,同時帶動荃灣廣場的整體人流。當然啦,小妹仲知明年上半年商場引入的日本人氣食肆有好多間,包括過江龍京都勝牛Kyoto Katsugyu和TOKYO DOLCI,而即將登場的食肆租戶還有由得獎咖啡師主理的NOC咖啡店,姊妹們係咪真是好期待!

  不過未使到明年,而家到荃灣廣場都有連串著數,包括半年一度盛事「筍得祭」、聖誕獎賞以及與同系商場攜手策動「荃葵青消費額外賞」等,送出總值超過$2,000,000的商場贈券,真係令人急不及待去掃場啊!

Cally

hd