Shimba工作室——【今年更需要一個溫馨聖誕!】Market Play By Uncle Ray

仲有兩個禮拜就到聖誕節,唔知大家打算點樣慶祝及送走這個 2020 年呢?一提起聖誕,相信唔少人都會諗起尖東海傍一連多棟大廈外牆上懸掛嘅聖誕燈飾。尖東第 38 年舉辦聖誕燈飾活動,而唔少朋友亦經歷咗由細細個拖住父母隻手吹住海風漫步,到大個拖返自己小朋友隻手嘅成長階段,尖沙咀不知不覺間盛載住三代港人共渡聖誕嘅溫馨時刻。即使各大商場都佈置咗華麗嘅聖誕燈飾同打卡位,但相信今年唔少人都會喺做足抗疫措施下到尖沙咀欣賞聖誕燈飾,重溫往日溫馨回憶,同時創造比往年更需要嘅歡樂時光。



無論今個聖誕想去邊度慶祝,一頓豐盛嘅聖誕大餐又點少得!名氣廊 Flame 準備嘅節日外賣美食就大派用場,聖誕節限定烤原隻火雞配小紅莓汁,以明火秘製烤焗保持肉質嫩滑,夠晒節日氣氛!如果在家慶祝想食得豐富啲,有特價$1,680 同特價$2,080 嘅節日外賣美食套餐任君選擇!如果想歎住靚景慶祝,可以親臨飽覽維港美景嘅名氣廊 Flame,享用聖誕新推嘅海景節日午餐及晚餐及兒童套餐添!有興趣嘅朋友,快啲上網預約及留意有關方面嘅最新安排喇!

hd