Shimba工作室——送西班牙海鮮飯食材套裝

係屋企都煮到西班牙海鮮飯?有 LATIN DELICIA 嘅西班牙食材套裝就冇難度!佢嘅 Garriga 西班牙地中海鮮魚湯由地中海海產熬制而成,100% 純天然,鮮味濃郁又冇腥味,加入 Setas Sirlache 野生牛肝菌西班牙飯一同烹調,只需 20 分鐘就可以煮出歐洲風味嘅燉飯,方便快捷!除咗煮西班牙燉飯,魚湯仲可作火鍋湯底、加入龍蝦烹調龍蝦湯或燴海參都得!而家係頭條 Jetso App 玩有獎遊戲,就有機會獲得 LATIN DELICIA 西班牙海鮮飯食材套裝 ﹙價值$266﹚!

【碎肉剁蒜好 Easy】送食物料理機連廚房磅及煮食鍋

        煮飯唔難,但事前碎肉剁蒜等準備功夫就好煩!Smartech 食物料理機連廚房磅就幫到你!整碎肉、配料、嬰兒食物、醬汁同碎冰等都好方便,仲附送不鏽鋼刀片、剝蒜皮器同打蛋器畀你隨意換頭。機頂上嘅廚房磅亦可以精準顯示材料重量,一機多用又便利,係 Jetso App Shop 勁減至$398!夜半肚餓想極速食個宵夜?迷你多功能煮食鍋可以煮麵、煲湯、煲粥同火鍋都得,只需激抵價$238!而家係頭條 Jetso App 玩遊戲,就機會獲得 Smartech 迷你多功能煮食鍋及迷你 USB 食物料理機連廚房磅﹙價值$1,226﹚,名額 14 個!

hd